Bezorgen

Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, wordt de bestelling de volgende dag al geleverd.
Voor het laten bezorgen of ophalen van je bestelling kun je kiezen uit de volgende drie opties:

  • Thuisbezorgen met PostNL
  • Ophalen bij een PostNL Servicepunt
  • Ophalen in een locatie van BarronHoning

Thuisbezorgen met PostNL

Kies je ervoor om de bestelling thuis te laten bezorgen, dan kun je zelf het gewenste leveringsadres opgeven. Thuisbezorgen kost €5,95. Op zondag en feestdagen kan er helaas niet bezorgd worden.

Ophalen bij een PostNL Servicepunt

Wanneer je voor deze optie kiest, kun je zelf een PostNL Servicepunt selecteren. De meeste service punten van PostNL zijn overdag,
’s avonds en in het weekend geopend. Het pakket wordt hier bezorgd en je ontvangt een e-mail zodra het pakket voor jou klaar ligt. Je pakket blijft 14 dagen bij het servicepunt liggen, mocht je het nog niet hebben opgehaald dan wordt hij retourgestuurd naar BarronHoning. De kosten voor het afhalen van je bestelling bij een PostNL servicepunt zijn €5,95.

Ophalen bij BarronHoning

Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen bij BarronHoning. Jouw bestelling zal binnen 1  werkdagen af te halen zijn bij BarronHoning.
Neem je orderbevestiging uit de e-mail en een geldig ID mee als je de bestelling ophaalt. Het pakket blijft 14 dagen beschikbaar. Wordt de bestelling niet opgehaald binnen dit termijn, dan vervalt de bestelling en wordt het aankoopbedrag teruggestort. Er zijn geen verzendkosten verbonden aan het ophalen van jouw bestelling op locatie.